Právě si prohlížíte Tábor 2021

Tábor 2021

  • Autor příspěvku
  • Rubriky příspěvkuBlog
Rok se s rokem sešel a my, po dlouhé odmlce, mohli konečně vyrazit na naše milované tábořiště na Václavově seči. Jak si nejspíš dovedete představit, nejen děti, ale také všichni vedoucí se už nemohli dočkat, až na 14 dní uniknou do světa poznávání, her a dobrodružství. Do světa, jako z Foglarových příběhů. Na palouku u rybníka, uprostřed lesů, tyčil se majestátně stožár a kolem něj do kroužku stály podsadové stany. Chlapci a děvčata se radostně vítali se všemi svými kamarády a všichni jsme věděli, že si to užijeme naplno.
Účastníci brzy zjistili, že tábor se ponese v duchu her na téma Piráti z Karibiku, Kapitán Šnek Sparrow jim často pomáhal při plnění nejrůznějších úkolů, od hledání pokladu, stavění voru, přenášení ohně, až po souboj s postavami, jako je Davy Jones, či Lord Cutler Beckett. Celá posádka se účastnila pirátského sněmu, osvobodila bohyni moře Kalipso a na památku si odvezla náhrdelník se stříbrnou kotvou.
Ten nejcennější suvenýr si však odvážíme v našich srdcích, zkušenosti a vzpomínky které nám zůstanou na pořád. I kdyby následující rok nebyl ideální, my se máme k čemu v myšlenkách vracet, zpátky na tu louku u Rokytnice. A ozvěna dětského smíchu v nás bude ještě dlouho doznívat. S hlavou plnou nápadů na všemožné výpravy během roku, se už teď těším na další dobrodružství s partou mých bratrů a sestřiček.
Šnek